LED Kubbelys til båt- og hyttelivet


Lys opp sene sommerkvelder med LED Kubbelys. Bestill i dag og få gratis frakt. Velg 1, 2 eller 3 pakker under.


Velg pakke

Kubbelys av LEDSett den rette sommerstemningen!


Med Dekorio sine maritime LED Kubbelys er du sikret å oppnå den rette stemningen - enten du er i båten, på hytta eller hjemme. Med det lekre maritime designet vil du virkelig få både sjø og båtlivet rett inn i stua eller kabinen!


Image
Image
Image
Image
Image
Image

*Klikk på et av bildene over for å gå videre til bestilling


Pakkens innhold


En pakke inneholder 3 LED kubbelys og fjernkontroll. Lysene har motivet kompass i en maritim blåfarge som bidrar til god sommerstemning på hytta eller i båten. Med LED kubbelys får du den koselige følelsen av levende lys, men unngår faren for brann og sparer i tillegg innemiljøet.Gjør deg klar for sene sommerkvelderÅrets sommergave


Usikker på hvilken oppmerksomhet du skal ta med til årets sommerfest? Maritime LED Kubbelys er den perfekte vert/vertinnegave. Denne unike gaven vil garantert bli tatt godt i mot og er noe den heldige mottakeren ikke har fra før. Pakken på 3 lys + fjernkontroll leveres i en flott gaveeske som enkelt kan pakkes inn.


Vi streber etter å sende ut våre bestillinger så raskt som mulig. Normalt sender vi ut våre bestiller innen 1-3 virkedager etter din bestilling.
Image

Nå med fjernkontroll


Når du bestiller LED Kubbelys får du med egen fjernkontroll. Denne lar deg slå av / på lysene, samt sette den rette lysstyrken med dimmefunksjonen. Du kan stille inn lysene til å skru seg av med timerfunksjonen - velg mellom 2, 4, 6 eller 8 timer.